Сайтовете и онлайн магазина на Дионис-Елена ООД използват бисквитки.
Прочетете още тук
Като използвате този сайт, Вие се съгласявате с общите условия за ползване.
Прочетете общите условия за ползване тук

close

Фирмата е основана през 2005 г. в град Елена , но развива дейността си в град Русе. Дионис-Елена ООД е семейна фирма, която започва дейността си с двама служители. През последните 10 г. се налага на пазара и вече разширява дейността си на два отдела – технически и технологичен. Служителите на фирмата са  тясно специализирани в бранша.

От създаването на фирмата специалистите работят усилено по разработването и усъвършенстването на нови апарати и уреди за лабораторни цели приложими във винарския бранш и в хранително-вкусовата промишленост.

През 2012 г. фирмата започва да създава нови съвременни технологии за производство на алкохолни напитки в домашни условия без да е необходимо закупуването на специално или допълнително оборудване. Упоритата работа на екипа води до създаването на комплектите за домашно производство на вино, ракия, бира, сайдер и медовина.

От 2013 г. фирмата започва работа с двете големи марки  и  , водещи във винарския бранш на световно ниво. С внасянето на тези енологични продукти фирмата започва да предлага на клиентите си продукти с немско качество и френски енологични традиции. Вината произведени с тези продукти се отличават на пазара у нас и в чужбина.

През 2016 г. фирмата организира и провежда първият конкурс за домашни вина в град Русе. Повече за конкурса можете да научите тук. През 2018 г. конкурсът ще се проведе отново – можете да очаквате информация за него скоро!

През годините фирмата участва в различни събития и прояви. Дионис-Елена ООД 10 поредни години участва в международното изложение „Винария“, която се провежда в град Пловдив. Повече можете да научите тук